AKTUELNO

Ništa od pomirenja!

Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson prošle noći su se posvađali, nakon čega je njihova ljubavna veza doživela krah. Jutro nakon svađe u toku koje je Mina čak i ošamarila repera, ovi zadrugari su pokušali da reše probleme koji su nastali.

Foto: Printscreen Youtube

Međutim, umesto da izglade svoj odnos i pređu preko novih dešavanja, Mina i Đeksonu ušli su u još jednu raspravu, tako da do pomirenja nije došlo. Ovi ukućani odlučili su da stave tačku na svoju vezu zbog novog ukućanina, manekena Tomisalava Panića.

Foto: RTV Pink

Ti si kriv, što si ovako! Non-stop hoćeš sebe da opravdaš! Sve kao hoću da se pomerim, da se sklonim, ne mogu, ne znam to da uradim! Ni na kraj pameti mi ne pada sa nekim nešto da imam. Ne razumem tvoje ponašanje! Ti si meni tako radio!  Prebacivao si mi oko Nikole i Jovana! Meni je bio potreban neko novi da pričamo! Ovo ispada kao da mi braniš. Kažeš gotovo, završavamo! - govorila je Mina Đeskonu.

Foto: RTV Pink

Nemoj da te lože! Samo hoću da budeš normalna devojka. Ništa ja ne branin! Razumeš?! Bolje da si me nabola, ti me mrziš! - pričao je Đekson o trenutku kada ga je Mina ošamarila.

Foto: RTV Pink

To što ti pričaš, toliko je odvratno! Da li ja pričam takve stvari!? Neću da se menjam! Neću! Ti si se dovoljno promenio - nastavila je Vrbaški.

Kako se završio ovaj razgovor, možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Autor: S. Kuvekalović

#Mina Vrbaški

#Đekson

'