AKTUELNO

Nikad neće reći ništa ružno za bivšeg dečka.

Sara Reljić i Vladan Vojnović Vojke započeli su svoju vezu u najgledanijem rijalitiju u regionu "Zadruga". Iako su važili za veoma skladan par koji ima najbolje šanse da opstane i nakon izlaska iz Bele kuće, njih dvoje su nedavno ipak raskinuli.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Niko od ukućana ne zna razlog njihovog prekida a ni jedno ni drugo ne žele da govore o tome.

Sara je danas razgovarala sa Mikijem Đuričićem u sobi za rehabilitaciju upravo o raskidu a ovom prilikom je otkrila zašto ju je Gordana Džehverović veoma povredila.

Goca umesto da me pita da li sam dobro ona komentariše "Njena mama je rekla samo da je Vojke tamo i ona će biti dobro". Ja ništa ne govorim kada njena ćerka raskda. Treba kao starija osoba da priđe da me posavetuje, da me pita kako sam. Ja kad ne mogu da pomognem, sklonim se. Nikada neću reći zašto smo raskinuli. Vojke i ja smo se odmah na početku smuvali kad mi nije trebala pažnja, nisam se ni osećala usamljeno, već smo se smuvali jer mi se svideo. Da sam htela tako, onda bih bila sa Filipom koji me nije ostavljao na miru mesec dana - rekla je Reljićeva vidno neraspoložena.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: IZ IZOLACIJE, PRAVO U NJEGOV KREVET: Toma poljupcima razbudio Minu! (VIDEO)

Miki se potrudio da je razveseli te joj je izrezao srce od kartona što je Pinkovu zvezdu nakratko odobrovoljilo pa se uz osmeh zahvalila Đuričiću.

Njihov razgovor možete pogledati u snimku koji sledi.

R. L.

#Filip Đukić

#Gordana Džehverović

#Miroslav Miki Đuričić

#Sara Reljić

#Vladan Vojnović

'