AKTUELNO

Iako su se u prvom ovakvom izazovu odlično snašli i dobili sve pohvale, čini se da stanari Bele kuće nisu dovoljno vredni i uporni.

Nakon veselog buđenja u Belu kuću stiglo je pismo Velikog šefa sa novim radnim obavezama i zadacima, tačnije, jednim kreativnim zadatkom.

Dragi zadrugari, s obzirom na to da ste dobili zadatak da snimite seriju "Ljubav na zadrugarski način", vreme je da iznesete plan za prvu epizodu i dokle ste stigli sa pripremom - pisalo je u pismu koje je pročitala Jovana Tomić Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Dobro jutro svima, ovde se desilo nešto što nisam očekivao. Ja se nisam sam javio da pišem scenario, to dobro svi znaju. U tom momentu kada sam rekao da neću da učestvujem ni da glumim iz dobro poznatih razloga, nametnuli su mi da pišem scenario. Mislio sam da će mi Sloba pomoći, a čoveka boli uvo, bolestan je već nekoliko dana i nezainteresovan je za to - rekao je Milan Milošević i istakao da sam bez Slobe ne može to da radi.

Foto: TvPink Printscreen

To je posao ogroman i već nekoliko ljudi mi je prišlo sa željama za uloge. Ja ne želim da se grudvam ni sa kim - odgovorio je Sloba Radanović.

Foto: TvPink Printscreen

U diskusiju o snimanju serije i pisanju scenarija uključili su se i ostali zadrugari.

Mislim da je dobro da Milan i Sloba budu stub svega, a Filip i Đekson da im pomognu - rekla je Sara Reljić.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam pitao da li neko može da mi pomogne za scenario, oni su mi rekli da scenarista može biti samo jedan - rekao je Sloba.
Samo da kažem za kraj, Sloba je prihvatio da pomogne Milanu. Marko je kamerman, Kija je režija, mi ostali smo glumci - rekla je Matora.
Samo malo, nije to sigurno. On (Sloba) kaže čas da hoće, čas da neće - rekao je Milan.

Milan je u više navrata istakao da bez Slobe ne želi i ne može da napiše scenario, jer je on napisao i za film "Ljubav i mržnja" i za isti dobio pohvale svih. Kako su stanari Bele kuće završili ovaj sastanak i da li su se dogovorili, pogledajte u nastavku.

Pink.rs

#Jovana Tomić Matora

#Pismo

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'