AKTUELNO

Nema ko mu nije zamerio!

Veliki šef danas je organizovao suđenje u Beloj kući u Zadruzi, jer je na njegovu adresu stiglo nekoliko tužbi zadrugara. Prva tužba bila je od strane novog ukućanina, Tome Panića, koji je tužio Đeksona jer mu se podsmevao iza leđa, te govorio da je glup i smešan. Sudija u ovom slučaju je Sloba Radanović.

Foto: TvPink Printscreen

Prvo je Toma ustao i izneo svoje mišljenje o tome zašto je podneo tužbu protiv Đeksona:

Što se tiče ovoga, dodao bih samo, ja ne znam ovog gospodina, on je meni nepoznat, ja sam tek ušao ovde. Pa mene svi i napolju prozivaju, a ja živim svoj život. Ove reči sam čuo i pre 10 godina i ne znam šta bih dodao na to. Ja protiv ovog gospodina nemam ništa, ali mislim da je vređanje žena jedno od jeftinih stvari i argumenata. Ja imam svoju majku i ona je pored mene preživela svakakve gluposti i od tada nisam na nju povisio ton. Mislim da treba da poštujemo žene na najvišem mogućem nivou. Meni se smeje pola Srbije na ulici kad vide kako se oblačim - rekao je Toma.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon njega, i Đekson je izneo svoju odbranu:

Sa ovim prvim neću da se sprdam, nikad nisam rekao da je dečko glup. Nikom nisam Tomu komentarisao, rekao sam da sam mu izvrištao na tu jaknu i milione, ovako sam rekao da mislim da je simpatičan dečko, da nije glup i to je to. Protiv njega nemam ništa, čak sam rekao da je lik kurtoazija, nije ni čudo što sam mu prepustio štafetu... - rekao je Đekson.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SRCE DA TI SE SLOMI! Janjuš otvorio dušu: Na današnji dan pre 10 godina POGINUO MI JE NAJBOLJI PRIJATELJ! (VIDEO)

Upravo zbog toga što je nazvao Minu "štafetom", mnogi zadrugari su zamerili Đeksonu, te mu poručili da treba da prizna poraz i da ne pljuje po bivšoj. Šta su mu sve rekli pogledajte u nastavku:

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

#Tomislav Panić

#Đekson

'