AKTUELNO

U toku njihove svađe otkriveno je još detalja iz njihove veze.

Otkako je ušla u rijaliti ,,Zadrugu", Marija Ana Smiljanić privukla je veliku pažnju gledalaca nakon što je u javnosti iznela informacije iz veze sa Filipom Đukićem.

Oni su tokom njihovog boravka u Beloj kući imali bezbroj žestokih svađa, a i danas je otkriveno nešto što širi auditorijum nije znao. Naime, Milan Milošević rekao je pred svima jednu veoma zanimljivu priču o Mariji Ani i bivšem učesniku rijalitija Zadruge, Uroša Ćertića.

Foto: TV Pink Printscreen

Marija Ana priznala je da ga poznaje, što je Filipu bilo i te kako čudno zbog toga što ga tokom njihove veze nije pominjala, pa je to u njemu probudilo veliku sumnju.

Ja se sa njim nikad nisam poljubila, upoznala sam ga jednom, posle smo se sreli u klubu. Bila sam mrtva pijana i onda se on ponudio da me vozi kući mojim kolima, ja sam bila pijana - pravdala se Marija Ana.
Gde je on tebe vozio? Vozio te do Kneževca i vraćao se taksijem do Dorćola? Ma ti nemaš odgovor, ti sve lažeš, kad me pogledaš ti lažeš! Koga, bre, ti lažeš? Milion puta si vozila mrtva pijana i sad baš Uroš Ćentić tebe vozi! Lažeš!

Foto: TV Pink Printscreen

Skloni se više od mene, neću da ti se pravdam! Sve mi se gadi sa tobom! Se*s ne da je bio loš, nego odvratno! Gadi mi se! - rekla je Marija Ana.

Filipa su ove reči pogodile pa joj je uputio par pogrdnih reči, a nije izostavio ni to da je zbog se*sualnih odnosa i prihvatio pomirenje sa njom.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je ova žestoka svađa izgledala pogledajte u nastavku.

K. R.

#Filip Đukić

#Marija Ana Smiljanić

'