AKTUELNO

Jedino je on morao da se buni!

Zadrugari su danas imali veoma naporan porodični sastanak, a kako bi ih opustio, Veliki šef im je poslao zadatak. Naime, oni su morali da stoje oko stola i da se dobacuju kutijom dok traje muzika. U trenutku kad muzika stane, onaj kod kog se našla, dobija jedan zadatak koji mora da ispuni.

Foto: Televizija Pink

Prvi put je kutija završila kod Milana Miloševića, koji je morao da otpeva jednu romantičnu pesmu osobi suprotnog pola. On je izabrao Kiju Kockar, kojoj je otpeva "Pet godina voljena, a sada ostavljena" očigledno aludirajući na njen propali brak sa Slobom Radanovićem.

Foto: TvPink Printscreen

Drugi put se kutija našla u Matorinim rukama, a njen zadatak bio je da se do kraja dana Maci Diskreciji obraća sa "Moja gospodarice".

Foto: TvPink Printscreen

Sledeći put je kutija završila kod Tome Panića, ovonedeljnog vođe.. On je morao odmah da istrči pet krugova pored bazena, što je i uradio.

Foto: TvPink Printscreen

U narednom krugu, kutija se našla u rukama Anđela Rankovića. On je morao da imenuje osobu koja ga najviše nervira u Zadruzi i da navede razloge za to. On je naveo Macu Diskreciju.

Foto: Televizija Pink

Naredni put je kutija završila kod Dragane Žeželj. Ona je morala da izmasira stopala zadrugaru koji sedi tri mesta od nje, sa njene desne strane, a to je bio Janjuš.

Foto: TvPink Printscreen

Igrica se nastavila, a onda je Marko Miljković napravio problem zbog zadatka koji je dobio. Naime, on je morao da oriba ve-ce šolju, što je kategorički odbijao, pa su svi počeli da viču i odustali od dalje igre:

Šta da ribam čistu ve-ce šolju, jeste vi normalni ljudi, alo! - vikao je Marko, dok ga je Saška Karan podržavala.

Foto: Televizija Pink

PROČITAJTE JOŠ: Sve zbog Filipa?! Kija NAPALA Zoranu: Ti si Anđelina Džoli SAMO U SVOJOJ GLAVI! (VIDEO)

Kako je ovo izgledalo, kao i koje su sve zadatke imali zadrugari, pogledajte u nastavku:

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

'