AKTUELNO

Nisu je danas podržali.

U toku dana Sara Reljić i Milan Milošević su ponovo ušli u konflikt jer ju je novinar "stavio u isti koš sa Macom Diskrecijom". Nakon što ju je pre nekoliko dana nazvao ku*vom, sada je rekao da treba da radi isto što i njena cimerka

Rekao mi je da nikad neću uspeti u muzici i da treba da se pridružim Maci u zanatu - rekla je Sara pravi razlog njihove današanje svađe.

Ognjen Amidžić je posetio ukućane i okupio Pinkove zvezde: Zoranu Stefanov, Slobu Radanovića, Andrijanu Radonjić i Saru kako bi ih upitao zašto nisu stali u odbranu svoje cimerke.

Foto: Printscreen Youtube

Ja sam danas samo potvrdila Milanu da Maca nije bila odgovorna što Sara nije bila na njegovom rođendanu. Danas sam katastrofa, nisam želela da upadam u svađe i rasprave - rekla je Zorana, a onda je svoje mišljenje dao i Sloba:
Rekao sam da je preterao. Nisam znao da li je prvoaprilska šala i dokle to treba da ide. Svi smo se sprdali i sve se odjednom u trenutku desilo. Svi znamo koliko je Maca promenljiva. Ja mislim da se ona druži samo sa tobom zato što nema sa kim. Ako 35 totalno različitih osoba smatra da je ona loša, pa ne može biti dobra - rekao je Sloba Sari.

Foto: Printscreen Youtube

Povela se i polemika da se Vladan Vojnović Vojke, Sarin dečko, nije dovoljno potrudio kako bi odbranio svoju devojku kada je u pitanju ovakva uvreda, pa je Sloba dao svoj primer kako se on izborio kada se njegova devojka našla u takvoj situaciji.

Ja bih napravio karambol. Kad je neko nazvao ku*vom, ja sam napravio haos. Deset dana nisam pričao. Takvog temperamenta sam da ne mogu da prećutim - kaže Radanović.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: ŠOKIRAO OTKRIĆEM: Drug Bebi Dol progovorio o njenom SUKOBU sa Saškom Karan, PA OTKRIO NEŠTO ČEMU SE NIKO NIJE NADAO! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'