AKTUELNO

Ostali dobri prijatelji!

Pevačica Andrijana Radonjić, koja od prvog dana boravi pod krovom najgledanijeg rijaliti programa na našim prostorima "Zadruga", bila je oduševljena kada je pre nekoliko nedelja na vratima velelepnog grada u blizini Beograda ugledala svog oca Duška.

Foto: TvPink Printscreen

Duško Radonjić zatim je za stolom priznao svojim cimerima da je bio u ljubavnoj romanski sa pevačicom Zoricom Marković, koja je takođe ušla u "Zadrugu" posle nekoliko dana od njegovog ulaska.

Foto: RTV Pink

Da su Zorica i Duško ostali dobri prijatelji, govori i scena koja se desila tokom prošle noći u dvorištu. Naime, ovi stanari šetali su se po imanju i držali se ruku pod ruku, dok su pričali o prošlosti. Otac Andrijane Radonjić, pevačici je ispričao situaciju koja mu se dogodila u braku sa sada već bivšom suprugom.

Foto: RTV Pink

To je bilo 1996. godine. Kaže tetka da odemo kod neke familije, došao je deda, dole je u vikendici. Ulazimo tetka, bivša žena i ja tamo. Ljubi se on sa njima... a bio mi čovek na svadbi, i kaže: Ajde vi sedite ovamo, a Duško ovde. Sad meni nije jasno zašto. Nemam pojma što smo mi došli. Kaže on meni da mu dam ruku, pomislim šta mu je, sada smo se pozdravili. Ja ruku desnu mu dam, on gleda, gleda, gleda i kaže: Ti ćeš jednog dana na magičan način doći do bogatstva - pričao je Duško Zorici.

Pevačica nije skidala osmeh sa lica i sve vreme je pažljivo slušala ovog zadrugara, a kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi ispod u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Duško Radonjić

#Zorica Marković

'