AKTUELNO

Želela sve od njega da čuje!

Prethodnog dana je Luna Đogani ispitivala svog dečka Slobodana Radanovića da li voli Kristinu Kockar, nakon čega je on rekao da je voli, ali ne kao muškarac ženu, već kao čoveka. Nešto kasnije, Luna je Slobu pitala još jedno otvoreno pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Da se desi da se ti vratiš njoj, šta bi bilo? - pitala je Luna.
Ništa! - ništa kratko je rekao Sloba.
Kako ništa? Da li bi bio srećan, jesi siguran da je ne? Da li bi bio sa nekim samo zato što ga žališ? - nastavila je Đoganijeva.

Foto: RTV Pink

Foto: TvPink Printscreen

Siguran sam, ako nisam do sad! Ne, ne bih bio! To sigurno ne! - rekao je Radanović.

Sloba je bio na ivici suza, a kada mu je Luna rekla da je nedavno sanjala sličnu situaciju kroz koju prolaze trenutno, Radanović je počeo još više da plače. Kako bi ga oraspoložila, Luna je Slobi donela hranu, a zatim se setila svojih roditelja koji su razvedeni.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam skoro sanjala da će ovo da se desi! Ovako nešto i da ćeš ti da budeš uz nju i da ona traži da joj kažeš da je voliš - izjavila je Luna i dodala: Šta bi moj tata trebalo da kaže? Šta je sve radio za nju i ostavila ga. I šta im fali? 17 godina bili u braku. Imali decu, bio u bolnici. Ti nisi kriv za to što se Kiji desilo. To je je*eni život! Ti njoj možeš uvek da se vratiš. Dobio si priliku, ali razmisli da li to želiš. Da li je to život koji želiš - pričala je Luna.

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'