AKTUELNO

Emocije ne mogu da sakriju.

Nemanja Đerić Đekson i Andrijana Radonjić imali su kratku ali veoma turbulentnu romansu u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima. Međutim, pre nekoliko dana se dogodila svađa između Đeksona i Andrijaninog oca, Duška Radonjića, nakon čega su njih dvoje raskinuli.

Foto: RTV Pink

Međutim, situacija između ljubavnog para još nije kristalno čista s obzirom na to da ni jedno od njih dvoje ne može da sakrije očigledne emocije.

Prethodne noći, njih dvoje su se osamili pa su započeli razgovor u šiframa i skrivenim porukama.

Pričaću ti, nešto što ni ti ne znaš. Bitno da si kul - rekao je Đerić.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NEĆE PROGOVARATI, A SPAVAĆE ZAJEDNO SEDAM DANA: Tanja odabrala svoje potrčke, njemu se ova odluka NIJE SVIDELA! (VIDEO)

Ja uopšte nisam kul, nikad se nisam osećala kao malopre - rekla je Andrijana.

Radonjićeva se najverovatnije osećala loše zbog toga što je ovonedeljni vođa, Tanja Jovićević, za potrčke odabrala Nemanju i njegovu bivšu devojku Minu Vrbaški, što automatski znači da će njih dvoje naredne nedelje zajedno spavati u izolaciji.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam uvek tu, ti to znaš - tešio ju je Đekson.

Njihov kratak razgovor prekinula je Miljana Kulić, pa su se zaljubljeni golupčići ubrzo razdvojili i otišli svako na svoju stranu. Kako će se nadalje odvijati situacija među njima, ostaje nam da saznamo u narednim danima.

Detaljnije o svemu, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Andrijana Radonjić

#Duško Radonjić

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

'