AKTUELNO

Pre nekoliko dana vikao na nju zbog repera.

Milan Milošević u toku Igre istine, pitao je Duška Radonjića, da li je nakon svih kritika konačno dao zeleno svetlo svojoj ćerci Andrijani da nastavi ljubavnu vezu sa Nemanjom Đerićem Đeksonom.

Foto: RTV Pink

Od srca ti želim Milane da imaš ćerku kao ja. Seli smo, razgovarali, pa jedno sigurno dva sata. Objasnio sam joj na način da me čuje šta želim da joj kažem - pričao je Radonjić.

Foto: RTV Pink

Duško je zatim rekao da se nada da je Andrijana razumela sve ono što joj je rekao, jer se trudio da na najbolji i najbezbolniji način to uradi.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da me je dobro razumela. Neke stvari sam ponovio, ali nadam se da me je razumela. Rekao sam da ništa protiv nemam da budu u nekom normalnom odnosu, dok su ovde. Slažem se da je preka odluka da zabranim nekome ljubav. Moj stav o svemu zna. Kada izađe, neka vide šta će. Neću je se odreći u svakom slučaju - rekao je Duško.

Foto: RTV Pink

Andrijana je reka da joj je drago što je na ovo pitanje odgovorio njen otac, jer nije želela da ona objašnjava šta se dešava u njihovim odnosima. Dok je Duško pričao, Đekson ga je pažljivo slušao, a kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu ispod.

Autor: S. K.

#Andrijana Radonjić

#Duško Radonjić

#Đekson

'