AKTUELNO

Da li će do pomirenja i doći ubrzo?

Sloba Radanović je zadrugar koji je definitivno obeležio prvu sezonu ovog najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima javnom prevarom koju je učinio svojoj supruzi Kristini Kockar. On je Kiju zamenio Lunom Đogani samo sedam dana nakon što se uselio u "Zadrugu" a od tada ovaj ljubavni trougao ne prestaje da intrigira domaću jadnost.

Foto: RTV Pink

Danas su zadrugari odgovarali na pitanja svojih bivših cimera, a Zoricu Marković je interesovalo kako Radanović podnosi mnogobrojne povrede koje je zadobio u okršajima sa svojim ženama.

Slobice, kako si? Je l' si zalečio rane na nozi, leđima, vratu, duši, srcu, glavi? Koje su te rane prošle i da li te neka još boli? - pitala je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Više bole ove emotivne rane, ove fizičke ne bole. Srce kad boli znači da nešto nije u redu i da bi trebalo da ideš kod doktora. Krivo mi je zbog tih nekih stvari, u kakvom god da sam odnosu i sa Kristinom i sa Lunom, krivo mi je da se to završi nekim fizičkim okršajima. Trudio sam se da povedem tu celu situaciju u nekom kul i pozitivnom smeru, ali ispostavilo se da je to malo teže. Pogodile su me te reči, Lunine da misli da joj želim zlo. Ako nekome ne mislim loše to je ona, to je Kristina, to su svi ovi ljudi, nikome ništa loše ne mislim. To su stvari su me zabolele više nego bilo šta drugo. Sad sam stao na svoje noge stabilno, čekam da izađemo odavde, nastavićemo svojim životima. Možda bi se sve to završilo mnogo ranije da ja nisam toliko emotivan. Ja sam stvarno spreman da pređem nekim ljudima preko mnogih stvari ako vidim da su i oni u tom raspoloženju. Da sklapanje primirja bude obostrano. Meni je najkrivlje kad ne razgovaram sa Kristinom i sa Lunom, da posle svega završimo na ratnoj nozi - objasnio je Radanović.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ĐOGANIJEVA NIJE OSTALA IMUNA NA OVE REČI: Lunči, da li si definisala emocije PREMA NAŠEM DRAGOM? (VIDEO)

Pošto nije konkretno definisao sa kojom od dve žene koje se nalaze oko njega želi da se pomiri, Sloba je ponovo dao materijala da se spekuliše o tome da li on hoće da nastavi vezu sa Lunom ili je ipak radije za to da da drugu šansu svom braku sa Kristinom.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

#Zorica Marković

'