AKTUELNO

Bez dlake na jeziku ispričao je sve.

U toku noći, pred sam kraj najpopularnijeg rijalitija ,,Zadruga" napravljena su dva preseka, a odlukom glasova publika Marija Ana Smiljanić zvanično je napustila Belu kuću.

Ubrzo posle toga napravljen je i drugi presek glasova, a Radosav Žuti bio je jedna od njih koji je dobio najmanje sms-ova pa je i on završio svoju borbu za jedan od plasmana.

Žuti je bio ushićen zbog toga, a u studiju nije gubio vreme pa se odmah raspričao. On je otkrio da je Miljana Kulić i te kako zabrinuta zbog nagrada, a ono što ga je pitala nasmejalo je sve.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Miljana me non stop pita: Ko će da uđe u prvih pet, ona nije sva svoja. Ja vidim one ljude koji su vredni, ispravnih razmišljanja. To je bila Goca,ali ona je ispala. Goca, Vojke, Milan zato što je on i napravio svu tu priču. Da nije njega ne bi bilo ni 70% onoga što se dešava, Sloba je dobar dečko i neka bude Miljana, hajde - rekao je Žuti.

Kamere su zabeležile svaki njegov potez u Zadruzi, a ono što je bilo evidentno jeste njegovo druženje sa Slobodanom Radanovićem. Novinar Darko Tanasijević ga je odmah zamolio da obrazloži kako je on doživeo taj ljubavni trougao i da li je Radanović zaista zbunjen po pitanju celokupne situacije.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U pojedinim trenucima ni sam Sloba nije siguran šta mu se dešava. Smeštaju mu i šta je uradio i šta nije. Svi kompletno to rade, on je rekao da voli obe žene, kao prijatelja i devojku i onda oni ga napadaju da voli dve žene, pa on mora non stop da objašnjava. Donekle je neodlučan, a zbog toga ispašta mnogo. On je jedan od onih koji su bili tu za mene i onda sam ja bio tu za njih. Nismo izneverili jedno drugo.  kako smo on i ja razgovarali, Kija i on nisu imali savršen odnos pre ovoga. Rekao je da gubi razum, ali on je pomislio  da možda postoji mogućnost da se pomire, ali se onda setio šta je sve bilo među njima. Prema Kiji nije prekinuo sve emocije, ali više je voli iz poštovanja, a u Lunu je zaljubljen kao klinac - rekao je Žuti.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Na početku njegovog učešća spekulisalo se o njegovom i Macinom odnosu, a on do poslednjeg dana nije želeo da otkrije šta se među njima zapravo dogodilo.

Mi smo se sprdali, ja sam joj rekao da nisam za ništa ozbiljno. Ne znam da li je htela Boru da napravi ljubomornim. Da li se nešto desilo? Šta se desilo u Las Vegasu, ostaje u Las Vegasu - odgovorio je Žuti.

Šta je Žuti ispričao o ostalim zadrugarima pogledajte detaljno u nastavku.

K.Ristić

#Radosav Žuti

'