AKTUELNO

Žestoko su se posvađali.

Jedna od najaktuelnijih učesnica Luna Đogani bila je meta osuda zbog njene prisne veze koju je ostvarila sa oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem. Iako je takmičarka ljubomorno čuvala sve što je proživela sa njim i borila se za njihov opstanak, njihova veza je ipak na samom kraju rijalitjia doživela krah.

Novinari koji su gostovali u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević upitali su Slobu da li je bilo vredno to što je svojoj još uvek zakonitoj supruzi uradio, a njemu nije bilo nimalo lako da na to odgovori.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja neću da kažem da nije to bilo vredno. Ja sam rekao da sam u tom trenutku tako osećao, osetio sam emociju prema njoj, zavoleo sam je. Sad, ne znam da li je bilo vredno da se druga osoba ponizi na takav način. Luna kaže da sam ja kriv zbog toga, složiću se sa njom. Ja sam osoba koja ide srcem u svakom trenutku. Krivo mi je zbog nekih stvari koje su se dogodile. krivo mi je što pre rijalitija nisam rešio svoje probleme, ali ne želim da se kajem. Tada sam se osećao dobro, ali ispao sam sebičan, to me nervira. Samog sebe sam povredio zbog toga, jer sam povredio svoj kodeks kojim sam se vodio stalno. To je jedina stvar zbog koje se kaje - rekao je Sloba.

Luna nije mogla da sakrije razočarenje koje je doživela od osobe kojoj je najviše verovala, a njen iskren odgovor na sve pogodio je Slobu pravo u srž pa je na brutalan način započeo raspravu sa njom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam mislila da će naša ljubav uspeti, nije me bilo briga za osude i etikete. Ali, pošto vidimo da sam ja na drugoj strani stola i da jedva komuniciramo, mislim da nije bilo vredno, ali ne kajem se. Ja sam u tom trenutku tako želela, slušala sam srce, nisam mogla da foliram ni da glumim. Da jesam, prošla bih mnogo bolje, a ne ko najveći negativac u celoj priči. Sad kad sam videla o čemu se radi i da sam ja bila samo...da kažem, nisam imala muža ni tu vrstu ljubavi koju sam osetila prema njemu ovde. Shvatam da sam bila nešto što je njemu falilo u braku, dobio je sa mnom i to je to. Onda kad je shvatio da ga Kristina voli, tj da je ona to odmah rekla mi ne bi ni bili zajedno. Njega je to poremetilo, jer je shvatio da je glumila da ga ne voli, bilo mu je to olakšanje - priznala je Luna.
Pi*aš po svemu što si radila, hajde bre...toliko si plitka da je to strašno - rekao je Sloba.

Da li je Sloba ispravno postupio kada joj je na ovaj način odgovorio, procenite sami.

K.Ristić

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'