AKTUELNO

Zadrugar je dao sve od sebe da smiri situaciju.

Lepi Mića i Kristina Kockar satima su razgovarali u pabu posle svega što se u Zadruzi dogodilo sa njom i njenim suprugom Slobodanom Radanovićem.

Naime, ona nije mogla da podnese scene iz video-klipova u kojima se videla njegova strast koju je osećao dok je bio sa Lunom Đogani i sa kojom je delio sve punih osam meseci.

Foto: TvPink Printscreen

Njih dvoje su se žestoko posvađali, a Lepi Mića je pokušavao da smiri obe strane. Nakon što je razgovarao sa njim, on je došao kod Kije pa joj preneo sve.

Ja sam njemu rekao da njemu Luna nije potrebna u životu. Ona nije loša, mlada je, ali on ima brak i karijeru! Desilo se? Okej! Nešto ti je falilo, pa si to uradio. Ali, sve može da se reši. Ne možeš svoju ženu da ponižavaš! Da si je poštovao, ovo se nikad ne bi desilo. On kaže da je za roditelje laž. Ne znam što ga boli srce, ako je rekao istinu.Ako Kija laže, onda laže za sebe. Ja mu zadnji put rekao da mu mesto nije pored Đoganijeve, ako opet uradi to onda neko nije normalan. Imaš svoju ženu, sa njom treba da vidiš neke stvari. I tebi sam rekao sto puta. Volite se, ne slažete se, napravili ste nešto što niko nije napravio, ali ovo je rijaliti. VIdećeš kad izađeš. Nemoj samo ovde da doneseš odluku, saberite se dobro. Moraš i njega da shvatiš. Rekao sam mu da je nezreo - rekao je, između ostalog, Lepi Mića

Foto: TvPink Printscreen

Kija je pažljivo saslušala Miću, a on joj je do detalja ispričao nešto što niko nije očekivao da će Radanović reći.

K.Ristić

#Kristina Kockar

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'