AKTUELNO

Niko nije ni sanjao da će Andrijanu dotaći ovo.

Svi zadrugari imali su priliku da pogledaju svoje ljubavne trenutke koje su proživeli sa svojim izabranicama u najgledanijem rijalitiju.

Nemanja Đerić Đekson bio je na meti svih, zato što se zajedno sa svojom devojkom Andrijanom Radonjić prisećao svega što je prošao sa Anđelom Vešticom, Jelenom Krunić i Minom Vrbaški.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, ona nimalo nije očekivala da je njegova veza sa Minom bila tako emotivna, pa mu je zamerila na svemu što je videla.

Rekla sam ti u krevetu, nisam trebala da se upuštam u sve ovo da sam znala to ranije. Ne bih dozvolila sebi da se nerviram. Ne znam šta će biti sa njom kad se završi Zadruga - bila je ljuta Andrijana.

Foto: TvPink Printscreen

Nas je seks spojio, devojko, imala si dva dečka u životu! Ne mogu da verujem da ti veruješ u to. Ćao, ne mogu da te slušam kako hajpuješ - rekao joj je Đekson nakon čega je napustio razgovor.
Ljuti se do sutra, idi slobodno - rekla je Radonjićeva za kraj razgovora.

Foto: TvPink Printscreen

Andrijana nije mogla ni da pretpostavi da je između njih bilo jakih varnica i da priča koju joj je Đekson ispričao nije bila srazmerna svemu što je u klipu bilo prikazano. Kako će Mina odreagovati kad za ovo sazna, preostaje da sačekamo.

K.Ristić

#Andrijana Radonjić

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

'