AKTUELNO

Reagovalo obezbeđenje.

Nekolicina zadrugara se tokom sinoćne žurke izdvojila i otišla do Bele kuće kako bi se pripremila za spavanje. Iako je vladala mirna atmosfera i ništa nije slutilo da će doći do sukoba, to se ipak desilo između Darije Stević i Nataše Moskve.

Foto: TvPink Printscreen

Čini se da su obe preke naravi i da im je prag tolerancije veoma nizak, pa su čak uspele da se posvađaju oko sredstva za čišćenje. Naime, Nataši Moskvi je zasmetalo kakvim tonom ju je Darija upitala da li je čistila domestosom i zašto je u tom trenutku skinula prsten.

Foto: TvPink Printscreen

Zamaraš me. Šta mi se obraćaš sada? Šta si mi tako cinično došla? Ne diraj me, gotivim te. Ti si čistila domestosom i šta? Ja sam ti samo rekla da sam tada skinula prsten - rekla je Moskva.
Ništa ti ne zameram. Sve ok. Samo polako nemoj da vrištiš. Ja sam imala pravo da pitam - smirivala ju je Darija.

Foto: TvPink Printscreen

Zašto si mi se obratila sada, što nisi pre žurke? Sad nećeš spavati, šta me ućutkuješ? Pratiću te do izolacije... Ispala si debil - poručila joj je Nataša.

U raspravu se uključila i Rebeka Popović koja je pokušala da smiri situaciju, a obezbeđenje je sve vreme bilo kraj njih kako bi sprečilo da ne dođe do većeg sukoba.

Pročitajte još: OVDE ĆE BITI SVEGA, JEDVA ČEKAM DA SE DESE NEKE SVAĐE: Luna otkrila svoje mišljenje o NOVIM ZADRUGARIMA, ovo će ih sve šokirati! (VIDEO)

Kako se završila rasprava ove dve zadrugarke pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

Foto:

#Darija Stević

#Nataša Moskva

#Zadruga 2

'