AKTUELNO

Ovu svađu su krunisali jednim sočni poljupcem.

Negativne vibracija između Zerine Hećo i Baneta Čolaka zbog sinoćne svađe traju i tokom današnjeg dana. Dok su zadrugari pričali viceve, njih dvoje su se skocentrisali jedno na drugo i ponovo počeli raspravu o svom odnosu.

Ti meni praviš problem! Ja se ne skidam gola, niti sam se ikad skidala, oblačim se provokativno. Ja se ne oblačim provokativno, niti sam pila, ja sam ispunila svoje obećanje. Moje mišljenje je da se ponašaš kao psihopata. Praviš mi strest, u poslednje vreme si mi teret. Čime sam te ja gušila? - upitala je Zerina Baneta.

Foto: TvPink Printscreen

Ne mogu da kažem da si me gušila, ali si me maltretirala svojim rečima. Ja jesam kriv za celu noć, i izvinio sam se... Na mene rijaliti dugačije utiče - pravdao se Bane.

Dok je Zerina verbalno nadjačala Baneta, on ju je konstantno prekorevao zašto mu ne dozvoljava da joj objasni šta on zapravo oseća.

Iako su pale žestoke reči, čini se da su emocije jače od svega, pa su se zagrlili, poljubili, a onda i šaputali. Čolak je sa osmehom na licu pričao o onome šta ga oduševljava kada priča Zerina.

Znaš kako volim kad mi kažeš: "Bubo, ja samo tebe volim i samo tebe vidim". To kad mi kažeš, moje srce bude kao planeta - rekao je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Lazar ISPRIČAO VIC KOJIM JE UVREDIO Brendona, on ZAURLAO NA NJEGA: BEDAN SI I IZGLEDAŠ KAO PACOV! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Bane Čolak

#Zerina Hećo

'