AKTUELNO

Nije joj se svidelo što David sa Lunom priča o njihovoj vezi.

Ove noći ukućani rijaliti programa "Zadruga 2" nakon ulaska Jelene Golubović, Ane Korać i Jovane Tomić Matore, gledaju video-klipove, a na prvom snimku glavni akteri su bili David Dragojević i Luna Đogani.

Foto: RTV Pink

Na snimku koji je pušten David i Luna su razgovarali o njegovoj devojci Aleksandri Subotić, podsetimo poslednjih nekoliko dana kruže priče kako između Lune i Davida postoji nešto više od prijateljstva.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Divni saveti, prijateljski! U životu da mi se i ti i ona niste obratili! Marš u pi*ku materinu! - govorila je Aleksandra Davidu i Luni tokom snimka, posle čega je završila u suzama.

Nakon snimka akteri su izneli svoje mišljenje, a prva je bila Aleksandra koja je ponovila sve ono što je rekla tokom priloga posle čega je David ustao i udaljio se od nje, a Miljana Kulić je dobacila Davidu i Luni kako su lep par, dok je Aleksandra plakala.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ja ne znam šta je problem! Ja tu nisam rekla ništa za Sandru, nego sam pričala iz svog iskustva da znam kako je kada imaš pritisak u vezi! Ja sam bila ista kao Aleksandra i znam da je to problem kada si u zatvorenom prostoru - govorila je Luna.

Foto: RTV Pink

Ideš svuda i pričaš o našoj vezi! Kako je meni? Da li ja plačem nekome od vas? Našao si kome da se žališ! Marš bre! Samo trpim, trpim budale... Sve trpim od početka! - govorila je Aleksandra Davidu, pa počela da viče na Lunu: Trpim tvoje šiljarenje k*rca, samo idete okolo i pričate ružno nešto!

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Aleksandra je zatim otišla u garderober, gde je plakala, a zatim je pušten drugi video-snimak u kom David priča sa Lazarom Jeremićem o njegovoj vezi sa Aleksandrom, što je dodatno iznerviralo Subotićevu pa je počela da viče po kući, a došlo je i do nove svađe između nje i Lune, posle čega je otišla na dok gde je plakala.

Napravo je sprdnju od naše veze! Više ne mogu! Nemam živaca! - pričala je Aleksandra.

Foto: RTV Pink

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Aleksandra Subotić

#Luna Đogani

'