AKTUELNO

Nije mu bilo svejedno.

Bane Čolak i Zerina Hećo su u toku dana imali žestoku svađu, a to je uticalo i na to da se njihovo raspoloženje drastično promeni.

Naime, javnosti je poznato da je Bane, u saradnji sa Borom Santanom, svake srede vodio jednu od popularnijih i najslušanijih emisija radija ,,Amnezija", a ukućani su uvek iznova bivali oduševljeni njihovim novitetima i humorom koji je po njihovom mišljenju nezamenljiv.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Međutim, Čolaka je u potpunosti poremetio konflikt koji je imao sa svojom devojkom, pa je doneo odluku da danas ne učestvuje u programu, pa je Bori prepustio da sam završi sa emitovanjem. Zbog ovog postupka, Veliki šef je poslao pismo u kojem je naglasio da svako ponaosob treba da glasa ko bi po njihovom mišljenju trebalo da zauzme Čolakovo mesto i pridruži se Santani.

Pojedini ukućani su bili protiv ovoga, a onda je Čolak imao potrebu da to i sam prokomentariše.

Nisam želeo da pričam tek da bih nešto rekao. Mislio sam da negativnom energijom kojom zračim iz svojih razloga, trebalo je da pustim da to Bora odradi sam. Ja nisam čovek koji nešto radi na silu, ja sve radim od srca, ili mogu ili ne mogu. Što se tiče ove emisije, nisam imao ni volje ni želje, produkcija zna da nisam spavao uopšte. Ja nikad nijedan zadatak nisam odbio, prvi sam se javljao uvek. Jednostavno, psihički se nisam osećao dobro, samo bih upropastio emisiju. Mislio sam da ću samo da je ugrozim. Znam koliko je Bora talentovan i koliko može, zato sam mu to i prepustio. Što se mene tiče, meni je drago da vidim kako neki ljudi skaču i koji jedva čekaju da ja ne budem tu. Ne pravdam sebe, ali ja primam platu za taj radio, ja pripremam tu emisiju, kao da sam zaposlen i nisam smeo da dozvolim da zbog svojih problema to propustim. Kada se završila cela emisija, skontao sam da nije bilo kolegijalno, a drugo i prema gledaocima koji su jedva čekali emisiju. Pustiću da vi odlučite, meni život ne zavisi od toga. Jeste da mi je krivo, ali neće to mnogo loše uticati na mene. Ako ostanem, trudiću se kao i do sada - rekao je Bane.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zadrugari su imali razumevanja za sve što je Bane rekao, a kako su ukućani glasali pogledajte detaljno u video klipu, u nastavku.

K.Ristić

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI ŠEF DONEO ODLUKU: Nemanja Tošić DISKVALIFIKOVAN iz Zadruge! (VIDEO)

#Bane Čolak

'