AKTUELNO

Evo šta je Lazar rekao za Marijanu!

U rijalitiju "Zadruga 2" svakodnevno se otkrivaju nove istine, a iz minuta u minut saznaje da su se neki zadrugari poznavili od ranije, pa čak i bili u ljubavnim romansama.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Lazara Jeremića su zadrugari povezivali sa Marijanom Zonjić, a priče kruže da su oni bili zajedno i da se poznaju mnogo pre nego što su ušli u Zadrugu.

Kako je Lepog Miću zanimalo šta Lazar ima sa Marijanom, on ga je kada su se osamili u pabu upitao u kakvom je odnosu sa zadrugarkom, a on je otkrivo i da je spavala u njegovom stanu.

Šta si ti imao sa Marijanom - pitao je Mića.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Marijana i Savo Perović ostali su nedorečeni, a nekoliko puta se spominjalo da su bili u ljubavnoj romasu, pa se Lazar sasvim slučajno izlanuo i šta su radili ovog leta.

Nju sam upoznao u rijalitiju. Kada dolazi u Beograd ona gostuje kod mene, da ne bi plaćala hotel. Živeo sam sam. Ona mi se javila nekoliko dana pre nego što je je trebalo da uđemo na Zadrugu. Trebalo je kod mene u stanu da bude, ali je otišla kod Save. Oni su zajedno bili na moru ali ne znam da li su bili u vezi. Nikada mi nije pričala o momcima. Njoj je bitno samo da radi, nebitno što su sitne pare u priči. Ona je skroz povučena - pričao je Lazar.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K. K.

#Lazar Jeremić Jera

#Marijana Zonjić

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Savo Perović

#Zadruga 2

'