AKTUELNO

Svi će težiti uspostavljanju kontrole nad svim onim segmentima života kojima nisu zadovoljni.

Prvi mesec 2020. godine nosi energiju novog početka i želje da se pokažemo i dokažemo pred drugima.

Januar je numerološka jedinica, a ova godina nosi simboliku broja četiri.

Kada saberemo numerološku vrednost istoimenog meseca i godine, dobijamo broj pet koji je ekvivalent planeti Merkur.

Iako su mnogi umorni od praznične euforije i izležavanja, nemojte dozvoliti da vam promaknu dobre prilike za putovanja, sastanke ili podnošenje aplikacije za vizu, radnu dozvolu ili novo radno mesto.

Svi oni koji su komunikativni, vredni, spretni te pokazuju harizmu u konverzaciji sa ljudima, imaće šansu da ostvare dobre rezultate jer će im se mnoga vrata širom otvarati.

Foto: Unsplash.com

Jedinica koja obeležava prvi mesec ove prestupne godine ukazuje da će ljudi težiti ka uspostavljanju kontrole nad svim onim segmentima života kojima nisu zadovoljni već duže vreme.

Neka lica će odlučiti da rizikiju kako bi ostvarili uspeh. Numerološka petica tokom januara ukazuje i na to da će se planovi menjati iz časa u čas, a ni raspoloženje neće biti potpuno stabilno.

Čuvajte se dvoličnih osoba koje će dolaziti do izražaja i kojima ne smete mnogo verovati.

Generalno gledano, početak godine u znaku broja pet donosi nam rasterećenje i želju da izađemo iz zone komfora i da fizički budemo aktivniji. Koristite svaki slobodi trenutak za šetnju i putovanja pa makar to bili i vikend izleti.

Januar je dobar za sve one koji se bave izdavaštvom, knjigovodstvom, trgovinom, obrazovanjem, a ako te planirali da upišete neki kurs i to posebno stranog jezika, sada je idealna prilika za takav korak.

Slobodno vreme koristite za pisanje, čitanje ali i za razgovore sa ljudima koji su mudri, inteligentni i produhovljeni.

Foto: Facebook.com/Web Astrolog Velimir Remić

Velimir Remić

#Horoskop

#Numerologija

#januar

'