AKTUELNO

Najvažnije servisne informacije za 27. avgust.

VREMENSKA PROGNOZA

Jutarnja temperatura biće od 10 do 18 stepeni, u košavskom području oko 22 stepena, a najviša dnevna od 33 do 37 stepeni. Izvor: Beta, Foto: Tanjug pre jednog sata pre jednog sata U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i veoma toplo, s temperaturom do 37 stepeni, saopštio je Republički hirometeorološki zavod.

Foto: Tanjug

KURS NARODNE BANKE SRBIJE

Dinar će ojačati prema evru za 0,1 i zvanični srednji kurs će iznositi 119,2134 dinara za evro, objavila je Narodna banka Srbije.

Foto: Tanjug

STANJE NA PUTEVIMA

Na izlazu iz zemlje ka Mađarskoj na Horgošu putnička vozila čekaju oko dva sata, a na ostalim prelazima zadržavanja za putnička vozila ovoga jutra su oko 30 minuta, saopštio je AMS S. Očekuje se i danas pojačan intenzitet saobraćaja i duža zadržavanja i gužve na mnogim deonicama u Srbiji, pa tako i na naplatnim rampama i graničnim prelazima.

Foto: Tanjug

SAVET LEKARA

Hitna pomoć je noćas imala ukupno 95 intervencija od kojih 16 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali srčani bolesnici i astmatičari. Zbog visokih temperatura i pojačanog saobraćaja na putevima poseban oprez se savetuje vozačima. Na put treba kretati potpuno odmoran i tokom vožnje obavezno praviti više kraćih pauza.

Foto: Pixabay.com

#AMSS

#Informacije

#Lekar

#Narodna Banka Srbije

#Putevi Srbije

#Savet

'