AKTUELNO

Mnogi "ne ispuštaju telefon iz ruke", a nemaju pojma da ovo postoji!

Nije tajna da nam život postaje mnogo lakši kada imamo mobilni telefon u ruci. Međutim, vaša omiljena spravica ima mnogo karakteristika za koje sigurno još niste čuli i niste ih otkrili. Pogledajte koje sve tajne kriju pametni telefoni i kako mogu da vam postanu još korisniji i produktivniji.

​1. Brzo punjenje

Ako vam je baterija skoro prazna i nemate mnogo vremena da čekate, najbolja opcija je “airplane mode”. Baterija na telefonu će se napuniti mnogo brže nego uobičajeno.

Drugi način da produžite trajanje baterije jeste da instalirate tamnu pozadinu na početnom ekranu, jer će se tako automatsko pojačavanje piksela isključiti, a baterija duže trajati.

2. Trenutno brisanje poruka

Ne, ne morate da držite "backspace" i čekati. Korisnici iPhone i iPad uređaja mogu da koriste opciju "shake to undo" da momentalno izbrišete tekst koji ste iskucali. Samo protresite telefon i kliknite “undo”

Foto: Pixabay.com

3. Zaustavljanje pop-up reklama

Dosadne reklame neočekivano iskaču dok koristimo različite aplikacije. Ako ne želite da plaćate za premijum sadržaj, postoji lak način da im stanete na put: podesite uređaj na “airplane mode” i uživajte u omiljenoj aplikaciji bez ometanja.

4. Daljinski miš

"Air Mouse Pro" za iOS i "Remote Mouse" za android korisnike, može da transformiše vaš uređaj u bežični daljinski. Ključna karakteristika aplikacije jeste pretvaranje vašeg telefona u kompleksni kontrolni uređaj za laptop ili PC.Uživajte u bežičnoj kontroli vašeg celog kompjutera.

5. Poboljšanje mreže

Ovaj sjajan trik će pomoći iPhone korisnicama da pobošljaju slab signal mreže. Kucajte kombinaciju *3370# za bolji glasovni kvalitet GSM razgovora. Da isključite funkciju, kucajte #3370#.

#Mobilni telefon

#Nova opcija