AKTUELNO

Stabilnost i pouzdanost na prvom mestu!

Vlasnik „Pink Media Group“ Željko Mitrović u nedelju veče sa ponosom je predstavio početak „Zadruge 5“ - svog uspešnog projekta, koji već petu sezonu za redom obara sve rekorde. Danas, on se opet nalazi u Šimanovcima, ali njegova misija je ovog puta potpuno drugačija.

Foto: Pink.rs/Željko Mitrović/Instagram

Mitrović je sa svojim vernim Instagram pratiocima podelio testiranje stabilnosti i pouzdanosti drona RW 01, koji je proizveden u njegovom PR-DCu.

Foto: Pink.rs/Željko Mitrović/Instagram

Foto: Pink.rs/Željko Mitrović/Instagram

“Testirali smo stabilnost i pouzdanost drona RW 01, koji je proizveden u Pinkovom istaraživačko-razvojnom centru. RW 01 se pokazao kao veoma otporan na udare i druge komplikacije koje ga mogu zadesiti na misiji u vazduhu prilikom lošeg vremena ili nekih drugih nepovoljnih okolnosti! Veoma je važno da dron RW 01 bude stabilan i otporan jer je na njemu pribor za prenošenje krvi i vakcina u aparatu sa posebim temperaturnim i sterilnim uslovima,kako bi bezbedno učestvovali u misijama za spasavanja ljudskih zivota! Vrlo često su sile smicanja u različitim olujnim i gradnim oblacima veoma jake pa je neophodno izvršiti i ovakve testove!” – rekao je Željko.

Foto: Pink.rs/Željko Mitrović/Instagram

Mitrovićeva svestranost, u ovom slučaju, pokazuje da od nje benefite mogu da osete mnogi u bliskoj budućnosti, kao i da njegov mladi tim inženjera, sa njim na čelu, očigledno radi besprekoran posao za koji će se tek čuti i van regiona.

Foto: Pink.rs/Željko Mitrović/Instagram

Autor: S.P.

#Dron

#PR-DC

#RW01

#Test

#Željko Mitrović