AKTUELNO

Veliki gubitak talentovane takmičarke.

Talent šou koji je brzinom munje osvojio srca publike „Prvi bend Srbije“ na Insta Tv-u, svakog dana sem novih kreativnih ideja i eksplozije njihovih muzičkih umeća – otvara i nove putove koji zbližavaju takmičare, gde se oni jedni drugima otvaraju o temama koje su veoma lične.

Foto: Printscreen

Takav je bio slučaj i sa Jelenom Aleksić i Valentinom Savović. Jelena je osetila u Valentini prijatelja i poželela da podeli sa njom vrlo ličan događaj koji je i te kako uticao na nju. Ona je otkrila potresnu priču da je njen otac umro, dok je bila trudna.

„Tata mi je umro kada sam bila trudna sa Raškom. Sebi sam tada napravila blokadu da ne smem da plačem. Ok, jako je bolelo – ali sam morala da isključim svaki osećaj, jer sam shvatila da ću škoditi detetu. Sebe sam blokirala i dugo nisam plakala. Kasnije ni jedna stvar nije mogla da me rasplače, jer sam sebi napravila blokadu za plakanje i tek nedavno sam opet počela da osećam emocije i da iz sebe izbacujem tugu.“ – rekla je Valentini Jelena.

Foto: Printscreen

Ipak, nažalost, nesrećnim slučajevima u toku Jelenine trudnoće nije došao kraj.

„Prvo mi je umro tata kada sam bila trudna, a onda mi je umrla i drugarica – koju sam jako volela. U toku cele trudnoće morala sam sebe baš da blokiram. Kada sam se porodila, mislila sam da ću otići na groblje i isplakati se. Otišla sam na groblje i nisam mogla da plačem... Ovde kada sam ušla, pokrenule su mi se emocije. Minu, najviše branim jer me jako podseća na mog oca. On je isto tako lako ulazio u vatru i da se bori sa svima i to mi je pokrenulo emocije i zato je razumem. Mina nema nikada lošu nameru, samo veruje da to što ona predloži je i najpametnije. “ – objasnila je Jelena Valentini.

Kako će se razvijati odnosi u InstaGradu, da li će Jelena u potpunosti kroz druge drage učesnike i muziku doći i kompletan dodir sa svojim emocijama, moraćemo da pratimo „Prvi bend Srbije“ na Insta Tv-u.

Foto: Printscreen

Autor: S.P.

#Insta Tv

#InstaGrad

#Jelena Aleksić

#Prvi Bend Srbije

#talent show