AKTUELNO

Učesnica ''Zadruge 2'' je čest gost na nastupima ove pevačice.

Popularna pevačica Jasna Milenković poznatija kao Jami, imala je priliku da uveseljava učesnike rijalitija "Zadruga 2". Naime ona je jednom prilikom pevala na žurki, a za emisiju "Premijera", otkrila je da li ima favorita u tom programu.

Ljudi koji su ušli kao oformljeni i misle da su oformljeni, izašli su potpuno drugačiji. Ne bih mogla da favorizujem nikoga - rekla je Jami.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Neke od učesnika Jami je imala priliku i lično da upozna, a Jovanu Tomić Matoru je, kako i sama ističe, više puta zabavljala u klubovima. Milenkovićeva kaže da Matora nikada nije napravila nijedan incident na njenim gostovanjima.

Matora mi je bila super, ona je vesela. Ona je meni ulepšala noć, ona je pre svega drugarčina, pa sve drugo i nikada nije napravila nikakav eksces - ispričala je pevačica!

Foto: e-stock, Pink.rs, Unsplash, Pixabay

Jami uskoro izdaje novi singl, a kako je navela on će biti u njenom fazonu i u stilu hitova koji su obeležili njenu karijeru. O čemu je pevačica još govorila pogledajte u prilogu emisije "Premijera":

PROČITAJTE JOŠ: LUNI NEĆE BITI DOBRO ZBOG OVOGA! Sloba pokazao koliko poštuje njenu bivšu najbolju drugaricu, zbog koje je Đoganijeva prolila more suza! (VIDEO)

Pink.rs

#Jasna Milenković Jami

#Premijera

#pevačica

'