AKTUELNO

Ovo će Mikija potpuno uništiti!

Miki Đuričić i Suzana Perović imaju veoma buran odnos koji se odvija pred milionskim auditorijumom najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima "Zadruzi 2". Ono što je obeležilo prethodnu nedelju jeste njihov raskid, a svađe između njih ne prestaju i ne jenjavaju.

Tokom sinoćnjeg izbora potrčka došlo je do još jedne svađe između njih dvoje, a Miki je saznao da su fotografije koje je Suzana napravila sa Tomom Panićem veoma provokativne, što do tada nije znao.

Foto: Dejan Milićević

Naime, pre ulaska u Zadrugu Suzana je odradila set fotografija sa Tomom ispred objektiva Dejana Milićevića, koji je njen veliki prijatelj.

Foto: Dejan Milićević

U prvom planu je bilo bujno poprsje plavokose zadrugarke, a sudeći po pozama u kojim je sa Panićem pozirala Milićeviću, nema sumnje da je na setu sve prštalo od strasti između pevačice u šestoj deceniji i više od duplo mlađeg zadrugara.

Foto: Dejan Milićević

Foto: Dejan Milićević

Ona je na pojedinim fotografijama bila potpuno gola, dok je intimne delove tela pokrila samo bundom.

Foto: Dejan Milićević

Inače, ovo je još više razbesnelo Mikija, jer je sa Tomom u lošem odnosu, pa je urlao iz sveg glasa na Suzanu, a kada jednom bude video o kakvim se fotografijama radi, sigurno je da će još više pobesneti.

Foto: Dejan Milićević

Autor: Pink.rs

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

#Suzana Perović

#Tomislav Panić

'