AKTUELNO

Prvi put se pojavili zajedno na otvaranju njegovog restorana.

Pevač Saša Kovačević retko se pojavljuje u medijima, a kada to i učini onda ima dobar razlog. To su uglavnom promocije novih pesama i spotova. Istim putem odabrala je da ide i njegova izabranica, Zorana Tasovac, koja ne voli da se eksponira pred očima sedme sile.

Ona je jedna skromna i normalna devojka, koja nije u nekim današnjim modernim trendovima, nju to ništa ne zanima. Meni je na neki način i to prijalo, što je ne zanima taj neki javni svet. Ne pati od toga da bude u novinama, da bude viđena. Ona se krila prvih 7, 8 meseci. Nisu ljudi ni znali da smo zajedno. Pojavili smo se prvi put na otvaranju mog restorana - kaže Saša.

Kovačević bi uskoro trebalo da predstavi i novu pesmu za koju je spot radio u pustinjama Maroka. U spotu za pesmu "Bez tebe me nema" pojavljuje se ćerka njegove izabranice, Iskra. O čemu je pevač još govorio pogledajte u prilogu emisije "Ekskluzivno".

PROČITAJTE JOŠ: PROGOVORILI O BOLESTI KOJA GA JE ODVELA U SMRT: Članovi 'Miligrama' podelili uspomene na nedavno preminulog kolegu, a ona je Alen ispričao priču koja LEDI KRV U ŽILAMA! (FOTO)

Pink.rs

#EKSKLUZIVno

#Saša Kovačević

'