AKTUELNO

Još jedno uzbudljivo izdanje emisije Amidži šou očekuje vas i ovog utorka od 22 časa na TV Pink.

U studio kod Ognjena stižu Aleksandra Prijović, Goca Tržan, Katarina Kaja Ostojić i Dea Đurđević , dok će u drugom delu gosti biti aktuelne zadrugarke Mina Vrbaški i Ana Korać.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Nakon porođaja, Aleksandra Prijović, sada Živojinović, napravila je dužu medijsku pauzu i posvetila se porodici i sinu Aleksandru. Međutim, na radost njenih obožavatelja, Aleksandra je odlučila da se vrati na javnu scenu i to novim hitom, pesmom "Neponovljivo", koja već ima više od milion pregleda na Jutjubu. Da li je zadovoljna dosadašnjim uspehom pesme, zbog čega se sada predstavlja samo imenom, ali i kako se snalazi u ulozi majke, Aleksandra otkriva upravo u emisiji "Amidži šou".

Foto: Pink.rs

Nakon što je na kratko ušla u "Zadrugu" i pevala na žurki povodom rođendana Željka Mitrovića, Goca Tržan utiske sabira upravo kod Ognjena u emisiji. Goca, ali i Kaja Ostojić predstaviće ovog utorka dva osvežavajuća letnja hita i ispričati šta planiraju u daljoj karijeri.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: Pink.rs

Tri meseca nakon teške saobraćajne nesreće, Dea Đurđević se uspešno oporavlja - nedavno je bila gost "Nacionalnog dnevnika", a ovog utorka će je ugostiti Ognjen. Dea će govoriti o procesu oporavka, šta joj sve predstoji u narednom periodu, koliko se uželela studija "Novog jutra" i da li su istinite glasine da će se uskoro udati za izabranika Mladena Mijatovića.

Foto: Pink.rs

Nakon oficijelnog dela emisije Ognjen je priredio zadrugarski spektakl - u studio pravo iz "Zadruge" stižu Mina Vrbaški i Ana Korać. Ko je kod koga živeo, u kakvom društvu su se kretale, da li je Filip Mijatov bio Anin dečko i da li su Mina i ona bile u istom poslu, otkrivaju upravo ove dve atraktivne zadrugarke.

Foto: Pink.rs, E-stock

Očekuje vas veče ekskluziva, ludih izazova i igrica, zato ne propustite "Amidži šou" u utorak od 22 časa na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Amidži Šou

#Dea Đurđević

#najava

'