AKTUELNO

Mlada blogerka progovorila je pred premijernim kamerama o bolnoj remi - razvodu roditelja.

Na samom početku današnjeg izdanja "Premijere - Vikend specijala" u emisiju uključio se novinar sa terena, koji je razgovarao sa blogerkom Lunom Đogani.

Foto: Printscreen

Luna se u emisiju uključila ispred svoje škole, pa se prisetilla prelepih dana koje je provela u školskoj klupi.

Foto: Printscreen

- To su bili najlepši dani mog života, uživala sam. Bila sam glavna u horu, učestovovala sam u svakoj predstavi, glumila sam... Stvarno sam uživala u tome - iskrena je bila Luna, koja već nekoliko meseci unazad uspešno vodi svoj modni blog.

Foto: Printscreen

- Blog mi ide super, radim na tome. Jedno vreme sam bila odsutna, putovala sam, a sada su počeli novi projekti kojima se radujem - rekla je Luna.

S obzirom na to da su njeni roditelji Anabela Atijas i Gagi Đogani, koji su inače razvedeni, obnovili saradnju, ekipu "Premijere" zanimalo je koliko je Luna srećna zbog toga što njeni mama i tata ponovo zajedno nastupaju.

- Presrećna sam zbog toga, nema veće sreće. Drago mi je da su uspostavili taj odnos i da su imali taj nastup. Ako Bog da, imaće i dalje - nije krila Luna svoje utiske, a onda se prisetila bolnog perioda u svom detinjstvu.

Foto: Pink.rs

Foto: Printscreen

Teško joj je pao razvod roditelja, i ne krije da je bila prinuđena da potraži stučnu pomoć.

- Bilo mi je teško, pogotovo kada je razvod bio u pitanju. Teško je kad su svi upućeni u tvoj život, a ti to ne želiš. Ja sam imala pomoć nekih ljudi u školi, zahvalna sam im i dan danas. Sve sam to stoiški izdržala, zato sam danas tako jaka - rekla je Luna.

Foto: Printscreen

Autor: D. Tanasijević

#Anabela Atijas

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Ognjen Nestorović

#Premijera

#Tijana Prica

'