AKTUELNO

Nakon saslušanja, bračni par lutao je zbunjeno po parkingu, tražeći svoj automobil.

Severina i Igor Kojić saslušani su danas u službenim prostorijama UKP Beograd, nakon što je protiv njih pevačicin bivši verenik Milan Popović podneo krivičnu prijavu.

Foto: Pink.rs

Naime, Igor je na svom profilu postavio fotografiju Severininog i Milanovog maloletnog sina A. P. na kojoj ne nosi odeću, zbog čega je kralj bakra odmah reagovao.

Bez obzira na Milanova upozorenja, Igor fotografiju nije uklonio sa pomenute društvene mreže, što je dodatno pogoršalo ceo slučaj.

Osim toga, Popović je nedavno podneo prijavu i protiv Severine zbog zanemarivanja njihovog sina, pošto se pevačica navodno nije javljala kada je pokušavao da stupi u kontakt sa njom, kako bi joj vratio Aleksandra u dogovoreno vreme.

Zbog svih navedenih razloga, pevačica je sa suprugom bila saslušana u prostorijama kriminalističke policije, ali nije bila raspoložena za razgovor sa novinarima.

Foto: Pink.rs

Uprkos ozbiljnosti situacije, Severina i Igor su sve vreme pričali kako su na razgovoru bili zbog njenog spota za pesmu "Silikoni".

- Bili smo na saslušanju zbog spota "Silikoni", jer je previše agresivan - rekao je Igor, dok se pevačica smeškala i pričala o svom novom spotu za pesmu "Kao".

Međutim, da su ih novinari, koji su ih pratili sve vreme zbunili, pokazuje i to što bračni par nije mogao da nađe svoja kola.

Foto: Pink.rs

Splićanka i njen 15 godina mlađi suprug išli su ka parkingu, a onda zastali pored jednog džipa i pokušali da uđu u njega, mislivši da je njihov.

Foto: Printscreen

Međutim, vlasnik, za kog su mislili da je njihov vozač, im je oštro odbrusio, seo u svoj automobil i zalupio vrata, a zbunjeni Severina i Igor nastavili su da stoje još nekoliko sekundi, a onda su nastavili da traže svoja kola.

Foto: Printscreen

Foto: Pink.rs

Nakon desetak minuta potrage i poziva, uspeli su da konačno pronađu svoja kola, bez reči su seli u njih i uputili se u svoj dom.

Foto: Pink.rs

Autor: M. Đurović

#Igor Kojić

#Severina Kojić

'