AKTUELNO

Progovorila o svojoj velikoj ljubavi prema pevaču.

Bivša zadrugarka Miljana Kulić nikada nije krila svoju ljubav i opsesiju prema popularnim pevačima. Njene anegdote o tome kako je stupala u kontakt sa njima i kako ih je pratila začudile su širu javnost, a posebno mesto u njenom srcu uvek je zauzimao Darko Lazić.

Podsetimo, na proslavi njenog rođendana u "Zadruzi 2", kao gost iznenađenja pojavio se upravo Darko, koji joj je otpevao rođendansku pesmu, a kako se ona uspaničila i nije prisustvovala tome, kada je pevač otišao, Miljana je počela da plače i nije mogla da dođe sebi.

Vest o njegovoj saobraćnoj nezgodi teško joj je pala i Kulićeva se trudila na svaki način da dospe do njega. Miljana je nedavno gostovala u emisiji "Zadruga - Narod pita" i voditelju Darku Tanasijeviću otkrila da je u kontaktu sa popularnim pevačem. Tokom reklama, ekipa portala Pink.rs upitala je Miljanu da nam otkrije sve o sadašnjem odnosu sa Lazićem, što je Kulićeva rado učinila.

Foto: TvPink Printscreen

Čuli smo se Darko i ja, u odličnim smo odnosima, non-stop se čujemo. Nismo mogli da se dogovorimo da peva na Željkovom prvom rođendanu, jer je već imao zakazane nastupe, pa nisam želela da zbog njega, bez obzira na to što ga volim, da pomeram detetu prvi rođendan. U super smo odnosima i non-stop smo na vezi - ispričala je Miljana, pa nastavila.

Pročitajte: ZABRANJENO MI JE DA PRIČAM O UNUCI! Vesna Zmijanac na 'Gročanskim svečanostima' oduševila publiku, pa iznela detalje iz odnosa sa Nikolijom i Reljom! (VIDEO)

Pričali smo i o nesreći, o porodici nismo pričali. Pričali smo o njemu, ja ga ne ispitujem o privatnom životu, jer znam da je to bolna tema. Pogotovo ovaj razvod i sve što mu se izdogađalo, tako da pričamo o veselim stvarima i zaista ga volim, cenim i poštujem. I on je Vaga u horoskopu, kao i ja - dodala je Kulićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana je otkrila i da je Darko promenio mišljenje o njoj, bez obzira na to što ga je nekada proganjala.

On je drastično promenio mišljenje o meni. Dok sam bila anonimna devojka, mislio je sve najgore o meni zbog toga kako sam se ponašala. Meni je želja bila da postanem javna ličnost, pa sam na svaki mogući način skretala pažnju na sebe. Zvala sam pevače, njima je bilo nejasno šta ja u stvari hoću, a ja sam samo htela druženje, tada mi je to bilo zanimljivo. Sada mi je to smešno, mladost ludost. Kako kog pevača upoznam, ja se razočaram. Smatram da su pevači uglavnom seljaci, ali Darko mi je izuzetno drag, želim da jednostavno i dalje ostanemo u dobrim odnosima - zaključila je na samom kraju Miljana.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

M.P.

#Darko Lazić

#Miljana Kulić

'