AKTUELNO

Uhvaćena kako dolazi u jedan prestonički restoran, a sve kako bi se sastala sa njim!

Pobednica ''Zadruge 1'', popularna pevačica Kristina Kija Kockar nakon incidenta koji se dogodio juče u pet ujutru u stanu njenog bivšeg supruga, pevača Slobe Radanovića na Novom Beogradu prvi put se pojavila u javnosti, a oštrom oku našeg paparaca nije mogla da pobegne!

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Kiju smo uhvatili kako dolazi u jedan prestonički restoran na Vračaru, a ona je bila ležerno obučena i ponašala se sasvim normalno, kao da se ništa nije desilo!

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Ona je u restoran stigla kako bi se sastala sa voditeljem Ognjenom Amidžićem, sa kojim je po svoj prilici razgovarala o svom gostovanju u njegovoj emisiji ''Amidži šou''. Oni su sve vreme ćaskali, a naručili su sokove.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Pogledajte snimke koje smo zabeležili na licu mesta:

Da podsetimo, Sloba Radanović je u utorak u ranim jutarnjim časovima pozvao policiju da prijavi svoju bivšu suprugu koja je došla u njegov stan, a nakon toga ga je navodno napala. Policija je odmah došla do stana na Novom Beogradu gde je utvrđeno da su se prvo svađali, a zatim potukli. Sloba je na sebi imao ogrebotine, dok se Kija žalila na bol u nozi i imala je crvenilo. Ni Sloba, ni Kija ove navode nisu želeli da potvrde, već su u medijima naveli da nije došlo do incidenta.

Autor: Pink.rs

#Kija Kockar

#Sloba Radanović

'