AKTUELNO

Otvorila dušu!

Glumica Katarina Radivojević pre nekoliko godina rešila je da se otisne put Amerike i oproba sreću. Ona nije jedina glumica sa naših prostora koja se odlučila na ovaj korak, a Katarina je otkrila šta je, po njenom mišljenju, razlog takvih odluka.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Zbog nemogućnosti da naplate svoj rad. Onda se osećate nedovoljno vrednim. Nije mi stalo da snimam bilo šta da bih se ja osećala vrednom, ukoliko shvatam da moj rad produkcija ne vrednuje dovoljno. Radije ne glumim i čuvam energiju za neke druge stvari koje radim pored svog glumačkog posla - kaže Katarina koja otkriva da li živeti u Americi znači biti srećan:
Zavisi šta je za koga sreća. Za mene nije gomila novca. Za mene je sreća kada sam ispunjena, zadovoljna i voljena. Kada sam živa iznutra, a živa sam kada radim ono što volim i što mi prija, rutina me ubija, kada saznajem i učim o novim kulturama i ljudima. Kada sam okružena ljudima koji ne pričaju loše o drugima. Kada se družim sa kim želim, a ne sa kim moram. Čovek postaje slobodan svojom odlukom, nepristajanjem i otporom, što kaže Meša Selimović. Osećam se slobodnom kad ni od koga ne zavisim i kada mogu da živim i radim i u Srbiji i u Americi, u Rusiji ili Japanu. A sloboda je za mene sreća.

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs

#Katarina Radivojević

'