AKTUELNO

Evo šta su Ceca i ona radile!

Pevačica Sandra Afrika ovih dana privlači veliku pažnju, što zbog toga što je pevala na proslavi momačke večeri Veljka Ražnatovića, tako i zbog sukoba sa koleginicom Oljom Bajrami, koji je nastao zbog istog naziva njihovih pesama.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Za portal Pink.rs Sandra je otvorila dušu i otkrila nam kako se provela na Veljkovoj momačkoj večeri.

Pa bilo mi je zaista sjajno, moram da priznam da sam se osećala jako prijatno. Otišla sam negde oko 11, 12 sati i ostala do jutra. Zaista su me ugostili fenomenalno, baš su onako super. Ja sam Cecu poznavala onako, kad se viđamo po aerodroma i tako to, ništa specijalno. A sada su me ugostili sjajno i on je dečko toliko kulturan, oduševila sam se - rekla je Sandra i priznala da mu je poželela sve najbolje pred predstojeću svadbu, te da je uglavnom veče provela sa Cecom:
Jesam, naravno, poželela sam mu sve najbolje, čekaju i bebu, pa sam mu poželela da sve bude super. Više smo Ceca i ja sedele, imale pravi ženski razgovor, i to što smo pričale neću da vam otkrijem (smeh). Uživala sam, bilo mi je mnogo prijatno.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Sandra nam je priznala da u njenom ljubavnom životu nema ničeg novo, te da će priznati svima ako se nešto desi, a onda osvrnula na sukob sa Oljom.

Ma to uopšte neću ni da komentarišem, te ljude koji... Ja nju znam, ništa specijalno, znamo se iz tih nekih krugova ljudi koji su nam radili pesme, tako sam je i upoznala, nikada se nismo ni družile ni ništa specijalno. Bezveze mi je šta da komentarišem tako nekog ko se nadovezuje, baš je glupost. Šta sam ja trebala da kažem Slađi Alegro kad je snimila "Afriku", što si to snimila kad sam ja na početku karijere snimila tu pesmu? Totalno neke gluposti, ja sam tu pesmu snimila pre leta, spot je izašao i videlo se da je to snimljeno letos, u haosu smo i Rasta i ja i nismo stigli pre da to uradimo kako treba. Kad smo izašli iz haosa, ja sam pesmu izbacila, ona nešto ranije i sad kao neki naslovi... - rekla je Sandra, a onda odgovorila na to što je Olja istakla da je njoj trebalo tri minuta da snimi pesmu, a Sandri deset meseci:
Pa odlično, baš mi je drago. Ako se na pesmi radi tri minuta, onda super. Očigledno je da je neko ko se kači, kači se na sebe, svoje pesme, svoje spotove, ja to nikad nisam radila - zaključila je Sandra.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Ceo intervju sa Sandrom pogledajte u nastavku.

Autor: S.K.

#Intervju

#Olja Bajrami

#Sandra Afrika

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović

'