AKTUELNO

Milan je i ovoga puta sve oduševio svojim pevanjem.

Milan Petković i Stefan Kandić sledeći su se pojavili na velikoj bini "Paklene Zadrugovizije", a oni su tokom nastupa pevali numeru "Misliću na tebe" od Tropiko benda i gazili po svim preprekama.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo su ugazili u riblje iznutrice, zatim u crve, onda u let, pa su Stefan i Milan morali da uđu u polje u kom su se nalazile bube. Ovi zadrugari su prošetali i do poslednje kocke u kojoj je bila Bradata agama.

Foto: TV Pink Printscreen

Znao sam da će da odradi kako treba! Svaka čast, momci! Za sada ste najbolji - rekao je Vuk Mob.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta da kažem za Milana Petkovića? Svaka čast! Pretalentovan si! Znaš koliko te volim, samo tako nastavi. Želim vam puno sreće u drugoj rundi, budite hrabri - rekla je Luna Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Odličan si bio Milane, nema šta. Ja znam kako ti pevaš. Ovo je ono što sam rekla na početku emisije, da nama koji se bave ovim poslom, to nije nikakav problem nama. Šta god da se desi, ti ćeš biti na visini zadataka - rekla je Nadežda.
Hajde uđi i probaj - dobacila je Slavica Ćukteraš Nadeždi Biljić.
Ja da nisam u drugom stanju, veruj mi, morala bih da uđem i probam. Pošto sam u drugom stanju bojim se, ispovraćaću se! Meni je već sada muka, gotovo, a taman su me prošle mučnine - rekla je Nadežda Biljić.

Foto: TV Pink Printscreen

Milane, svaka čast! Pevao si, falširao nisi. Ja i ovako pevam, pa prođe neki falš - izjavila je Slavica Ćukteraš u nastavku.

Autor: S.K.

#Zadruga

'