AKTUELNO

Isplivalo na videlo!

Dalila Dragojević odlučila je da istera istinu na videlo, te je suočila Vladimira Tomovića i Mensura Ajdarpašića. Naime, još pre ulaska na velelepno imanje, Mensur je objasnio da je u lošim odnosima sa Tomovićem, a sada je isplivalo i zbog čega.

Dok je Tomović tvrdio da je u pitanju glasina koju je proneo zadrugar da je imao aferu sa udatom ženom, Mensur je to demantovao i spomenuo poruke koje mu je Vladimir slao.

Foto: TV Pink Printscreen

Momka poznajem nekoliko godina, igrali smo basket zajedno, bili smo dobri, bili smo super, komšije smo. Posle svega toga, on je napravio jednu grešku, počeo je da priča o jednoj ženi, udatoj, da sam bio sa njom. Nikad u životu nismo imali svađu, tuču. Ja nikad nisam imao konflikt sa njegovim bratom, njegov brat je sada u zatvoru. Dalila, bez potrebe praviš veštačku frku! Možda on ima da kaže nešto mimo svega, - govorio je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti Tomoviću previše ćutiš za nekog ko priča! Vi pravite lažnu dramu, dečko ćuti, a ima što šta da kaže! 'Ajde sad ti reci tvoju stranu priče, je l' istina to? - odbrusila je Dalila.
Nije, zašto ne bismo komunicirali zbog toga? Kad smo se ti i ja brate čuli posle one poruke što si mi poslao? Nismo - otkrio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'