AKTUELNO

Nije ništa skrivao!

Miki Đuričić osuđen je na osam meseci kućnog pritvora nakon što je u drugoj sezoni najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima "Zadruga" udario Suzanu Perović i Nadeždu Biljić. Njemu je tokom leta stavljena nanongica, a sada je prvi put progovorio o svemu.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom početku, Miki je otkrio kakav mu je život i koliko se sve promenilo otkako mu je stavljena nanogica.

Meni nikada nije dosadno, i kada sam bio slobodan, nisam puno izlazio. Otkad nosim nanogicu, život mi se mnogo promenio. Čitam, gledam filmove koji me zanimaju, razmišljam, pravim planove za novi život... Dva sata u toku dana mogu da budem van kuće. Od dva do četiri posle podne odem do kafića, popričam s prijateljima, prošetam se, provozam nekada bicikl, odigram neki tiket... Ne treba mi više od toga. Služim kaznu, što znači da jesam zatvorenik. Ponekad mi je nezgodno jer ne smem da izađem kada želim i što ne mogu nigde da otputujem, ali navikao sam se - rekao je Miki i otkrio da li je istina da će mu nanogicu skinuti ranije nego što treba:
Ma kakvo skidanje nanogice, to ništa nije istina! Još je nosim i tek u februaru ću moći da podnesem molbu za uslov da mi je skinu zbog dobrog vladanja, ali to ništa nije sigurno, možda ću morati da je nosim do isteka kazne. Zaslužio sam to.

Foto: Pink.rs

Miki je priznao da se veoma kaje zbog svega što se desilo.

Da, veoma se kajem. Nisam smeo sebi da dozvolim da udarim ženu. Žao mi je što sam ih povredio i što sam sebi ukaljao ime. O meni se pisalo kao da sam najveći siledžija i nasilnik. Sa Nadeždom se nisam čuo, pa joj nikada nisam rekao izvini, a Suzani jesam - rekao je Miki, pa otkrio u kakvom je odnosu sa bivšom devojkom:
Svašta se pisalo, a ništa nije istina. Suzanu nisam video otkad je izašla iz rijalitija. Čuli smo se jednom i ništa više. Niti smo u vezi, niti ćemo ikada biti. Ta žena me ne interesuje, ona živi svoj život u Beogradu ili ko zna gde, kao i ja svoj.

Foto: TV Pink Printscreen

On je priznao da su mu u poseti bili bivši zadrugari poput Ane Korać, Davida Dragojevića, Lazara Jeremića i Baneta Čolaka, ali da njih ne smatra prijateljima. Na kraju je priznao da planira od februara da započne novi posao sa prijateljem - uzgoj mangulica.

Autor: Pink.rs

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

#Suzana Perović

'