AKTUELNO

Obećava da se u 2020. godini neće smiriti i da će biti još nestašniji!

I u 2019. godini pevač Era Ojdanić je svojim šalama često zasmejavao javnost, a veliku popularnost u ovoj godini doživeo je ponovo njegov hit „Pauk“. Koreografija za ovu pesmu omađijala je naciju, pa su se tako često mogli videti snimci u kojima Erina publika igra uz pevačevu koreografiju za ovu numeru.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Pevač je i u ovoj godini često bio u društvu lepih devojaka, ali međutim nije bilo sve tako sjajno. U razgovoru sa ekipom portala Pink.rsEra Ojdanić govori da ga je jako zabrinulo pogoršano zdravstveno stanje njegovog kolege i velikog prijatelja Bore Drljače.

Foto: E-Stock/Kobra

2019. godinu ću pamtiti po mnogim stvarima. Radilo se, putovalo se, bilo je pesama, sestrić mi je dobio nagrade... Presrećan sam čovek. Tako da je 2019. godina bila turbo godina. Bora mi je nešto zatajio, bolestan je, oporavlja se... Ovom prilikom ga pozdravljam, želim da se što pre oporavi. On je moj saborac i želim da budemo jedan uz drugog još dugo – rekao je Era na ivici suza.

Foto: Pink.rs

Kada su praznici u pitanju, Era Ojdanić ih obožava i često se čak i zanese tokom slavlja. Tako smo prošle godine usnimili ovog pevača kako leži ispod stola, a za Pink.rs obećava da će tako biti i ove godine i ističe da se nije smirio.

Ja da se smirim? Onda znači da mi nije nešto dobro, ako sam miran. Biće, biće tako i ove godine. Dolaze mi prijatelji iz Bugarske. U 2020. godini biću još nemirniji i nestašniji – obećava pevač.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Nakon mega hita „Pauk“, Era Ojdanić najavljuje da će u 2020. godini objaviti novu pesmu pod nazivom „Skakavac“ koja će imati posebnu koreografiju u stilu ovog insekta. Za kraj razgovora Era je svim čitaocima portala Pink.rs poželeo sve najbolje u Novoj 2020. godini.

Autor: S. Kuvekalović

#Bora Drljača

#Era Ojdanić

'