AKTUELNO

Predstoji im turbulentna godina!

Popularna pevačica Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović važe za jedan od najpopularnijih bračnih parova na domaćoj javnoj sceni, a javnost pokazuje ogromno interesovanje za njihov privatni život. Kako bismo saznali šta ovaj poznati par očekuje u 2020. godini, pozvali smo u pomoć najboljeg astrologa u zemlji Nevenku Blažik, koja nam je otkrila šta im predstoji u zajedničkom životu.

- 2020. za Aleksandru će biti odlična godina, ispunjena uspešnim poslovnim projektima, posebno u januaru, februaru i avgustu, dok će u toku marta, maja novembra Aleksandra morati da rešava neke probleme vezane za poslovne ponude i neistinite informacije o njoj koje se mogu pojaviti na društvenim mrežama. Sam kraj godine donosi poboljšanje situacije i vrlo je moguće da će sa još nekom poznatom estradnom ličnošću odraditi vrlo uspešan projekat. Filip će u toku 2020. nastaviti uspešno da radi svoj posao, a posebno povoljni meseci za njega će biti od aprila do septembra, kada je moguće da će često biti tema na društvenim mrežama zahvaljujući svojim poslovnim uspesima - počinje priču za Pink.rs astrolog Nevenka Blažik i dodaje da će Aleksandra i Filip u 2020. godini početi da rade i na drugom detetu, kao i da pevačici suprug prirediti veliko iznenađenje o kojem će se pričati.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

- U odnosu na dom i porodicu, Filip i sin Aleksandar će joj biti sigurna luka, posebno u periodu kada joj bude bila potrebna podrška zbog posla. Vrlo je moguće da će pred kraj godine početi da razmišljaju o još jednom članu porodice, drugom detetu. Sam Filip će pokazati koliko je dobar suprug i otac, a moguće je i da će pokloniti nešto Aleksandri o čemu će dugo "brujati" društvene mreže - kaže astrolog i otkriva o čemu bi bračni par trebalo da povede računa u ovoj godini.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

- Što se tiče zdravlja Aleksandra ne bi trebalo da ima problema u toku 2020. godine, ali bi trebalo više da odmara, verovatno će uz konsultacije sa stručnim nutricionistom i redovnim vežbama i dalje uspešno održavati svoj savršeni izgled. Filip takođe ne bi trebalo da ima problema sa zdravljem, ali bi trebalo da povede računa u prevozu i na putovanjima u junu i novembru - rekla je Nevenka Blažik.

Sutra na našem portalu čitajte šta u 2020. godini očekuje poznatu pevačicu Seku Aleksić i njenog supruga Veljka Piljikića.

Autor: Pink.rs

#Aleksandra Prijović

#Filip Živojinović

'