AKTUELNO

Bilo je žestoko za crnim stolom.

''Zbog čega Edisu Fetiću smeta što njegova udata devojka Dragana Mitar komunicira sa Miljanom Kulić?'', bilo je pitanje koje je od publike ove noći dobio ovaj učesnik najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga".

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam to osetio kao uvredu. Koliko god puta sam osetio da mi smeta, toliko puta sam joj rekao da nema potrebe da prekine komunikaciju sa njom. Kao što ja izbegavam Matoru zbog Dragane, smatram i da Dragana treba da izbegne kontakt sa Zoricom, sa Marijom... - govorio je Edo, a onda su ga prekinule Zorica i Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla svoje mišljenje o Dragani, kao što ima većina ljudi. Ja nemam potrebu da pričam sa njom. Ja nemam šta da tražim u njenom društvu - rekla je Marija.
Pa njena majka je rekla da ima isto mišljenje kao ja i da se slaže sa mojim komentarom. Ja sam to Dragani istog momenta rekla. Ti si Edo muška k*rva! Šta ti radiš ovde? Ne možeš da foliraš ceo svet! Ti si ovde i šetaš za njom kao neki ovan. Sve to što ti radiš sa njom je ništa, u odnosu sa tvojim ponašanjem. Ti od nje praviš to da je k*rva! - govorila je Zorica Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

On kaže da sam mu vređala decu. Ja sam samo rekla da ne pozdravlja decu, da bih se ja odrekla svog oca da to radi mojoj majci. On se gospodin uvredio. Kad god pogledam posteljina je podignuta, kad ovde sedi njemu se već znaš Milane šta, ja to ne gledam... Videli su drk*nje! Ne biraju ni vreme, ni mesto! I Draganu sprda i svoju ženu sprda... Šta on radi? On tebe Dragana ponižava, ti ćutiš i on ispade bolji od tebe. Ti si notorni folirant. Edo, ti nemaš poštovanje prema svojoj ženi. Ne voliš ni ženu, ni decu! Što si ušao? - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogrešio sam! - rekao je Edo.
Pogrešio? Evo Dragana, sada je indirektno rekao da neće da se razvede! Dragana nikada on tebe neće voleti. Čovek je došao na televiziju da se razvodi, umislio da je Sloba Radanović, da je Kija... Ti si matora drtina, imaš decu, a potrebno ti je da budeš popularan - nastavila je Miljana.
Zbog neke k si ostavio decu - dobacila je Marija.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'