AKTUELNO

Haos za crnim stolom.

Sledeći klip koji je pušten u emisiji "Gledanje snimaka", koju vodi voditelj Milan Milošević, bio je razgovor Marka Đedovića, Ivane Šopić i Tare Simov, u kom su se Đedović i Šopićeva ismejavali svom cimeru, dok je Tara komentarisala situacije koje su se desile sa njim.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne smatram da je Orozović član Mense, mislim da je falsifikovao onaj papir. Ismejavali smo se na njegov račun... - istakao je Đedović.
Nemam šta da kažem, ustao sam zbog Ivane Šopić. Ona me je jako razočarala, sa Đedovićem i Tarom nisam u okej odnosima. Krivo mi je zbog Ivane - ispričao je Orozović.
Ja prvi put sad čujem da smo mi u takvom odnosu - začudila se Šopićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikola Orozović je zatim pokušao da isprovocira Taru i njegog dečka, aludirajući da je Simova želela da radi nešto sa njim, a manekenka mu je žestoko uzvratila.

Ti si ovde predmet sprdnje, ja sam komentarisala ove situacije koje su se desile - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi se sprdaju sa tobom, vode te kao budalu. Molim te, ako hoćeš danas da budeš budala, onda ćemo svi da te zovemo budala. Nemoj da budeš najveća budala. Nemoj da budeš glup, ja te molim, da ne dozvoliš to - savetovala je Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne spuštaj se na njihov nivo - stala je u Nikolinu odbranu Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ružno mi je da se ljudi sprdaju sa njim. Meni je jako žao, ali on je ozbiljna dileja, ali nikada nisam hteo da ga ponizim. Ispalo je da ga samo Zola i ja sprdamo... - ispričao je Janjuš.

Međutim, vrlo brzo je došlo ponovo do rasprave između Orozovića, Janjuša i Lazara Čolića Zole oko situacije koja se desila ranije, a bila je vezana za Miljanu Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Sačekaj, ljubavi. Ne iznosi za crnim stolom naše privatne probleme - pričala je Miljana Nikoli, a ubrzo se prešlo na sledeći klip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

#Nikola Orozović

#Zadruga 3

'