AKTUELNO

Njen sadašnji suprug joj je prva ljubav.

Nova zadrugarka Barbara Pajović je sa svojim rijaliti cimerima Nikšom Kokanovićem i Nikolom Orozovićem podelilia detalje svog ljubavnog života.

Foto: TV Pink Printscreen

Moj muž je moja prva ljubav. Mi smo se znali još iz srednje škole. Tada smo se upoznali, krenuli da se zabavljamo. Bili smo u vezi dva tri dana, prva godina sam bila. Deset devojka se okupilo oko škole, pitaju me sa kim sam ja u vezi, ja im objasnim da sam sa Acom, one meni tada kažu je on dečko neke druge devojke. Ja tu njega tako zamrzim. Ja nisam htela da mu se javim. Tada još nisam radila. Ja sam njega narednih godinu i po dana izgubila iz vida. Kada sam počela da radim u njegovom naselju, tu sam radila u nekoj kafani. Gazdin sin pravio u toj kafani rođendan, on je tu došao i tu se mi pomirimo. Tu smo bili šest meseci. Ja sam pravila probleme dok sam išla u školu. Škola me nije videla. Znala sam da se ne pojavim u školi - pričala je Barbara, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja tu popustim sa školom, moji me kazne, pošalju kod strica, bez telefona, a Aca ostane kod kuće kod mene. Ja kod strica, on kod mene. Ja ispričala mojima priču da sam završila školu. Pustila sam da se svi uspavaju, ja sam preko pidžame trenerku navukla, bez čarapa sam obula patike, jaknu navukla i išunjam se. Nisam htela kapiju da otvaram, preskočila sam kapiju i niz brdašce. Njegovi su odmah pozvali moje i javili im da sam ja kod njih. Sutradan moja svekrva dobije poziv da ode u sup. Moji prijavili da sam ja otišla od kuće. Tako sam ja ostala kod njega. Posle devet meseci braka sam zatrudnela. Mi smo bili u vanbračnoj zajednici - ispiričala je Barbara svoju ljubavnu priču.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Barbara Pajović

#Nikola Orozović

#Nikša Kokanović

'