AKTUELNO

Iako već dugo nije prisutan na domaćoj javnoj sceni, Dušan Svilar se i dalje bavi muzikom.

Talentovani Subotičanin Dušan Svilar predstavio se domaćoj javnosti pre tačno deset godina, kada je pobedio u jednom muzičkom takmičenju. Ovaj pop pevač je te 2007. godine izdao svoj prvi studijski album sa kojeg se izdvojilo nekoliko pesama, međutim, Dušan je vremenom odlučio da napusti estradu.

Foto: Printscreen Youtube

On se u svojoj karijeri može pohvaliti i činjenicom da je snimio duetsku pesmu "Nije vredno, sine moj" sa legendarnim Kemalom Montenom, a iako dugo nije aktuelan, Dušan nije prestao da se bavi muzikom.

Foto: Youtube

Ljubitelji nešto drugačijeg zvuka Svilara često mogu slušati na koncertima i festivalima na kojima se izvodi klasična i etno muzika. On se neretko sa publikom druži i na koncertima Zdravka Čolića i drugih muzičara koji ga često pozivaju da im se pridruži na bini. Prošle godine je sa Natašom Bekvalac zaigrao u mjuziklu Ljubiše Ristića "Tajna crne ruke", a učestvovao je i u operetama.

Foto: Printscreen Youtube

Ovaj mladić, koji će u junu napuniti 27 godina, slušao je na samom početku brojne kritike na račun njegovog tadašnjeg izgleda i odevanja, a danas izgleda potpuno drugačije.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Inače, novu pesmu Dušana Svilara napisao je čuveni Kornelije Kovač, a kakvu muziku danas interpretira ovaj talentovani mladić poslušajte u nastavku.

D. T.

#Dušan Svilar

#Kornelije Kovač

#Zdravko Čolić

#pevač

'