AKTUELNO

Bez dlake na jeziku, kao i uvek.

Pevač Aca Lukas uvek stavlja zabavu i dobar provod na prvo mesto, iako je zagazio u šestu deceniju života. U dobro raspoloženju, Aca je priznao kako gleda na prosidbu koju je dobio od jedne misice, te da li bi se ponovo oženio.

Foto: Pink.rs/J. Bajčetić

- Kad čujem tako nešto, sve mislim - nije istina. Šalim se. Imponuje mi, naravno. Sve je to lepo. Međutim, nisam nikad težio niti želeo da imam epitet zavodnika i da smatram sebe nekim lover-boyem, tako da mi je sve to čudno. Mislim da se ne uklapa u moju ličnost, ali je lepo kad znaš da te žene vole. Ja sam uvek u najboljim godinama. I čovek sa 80 smatra da je u najboljim godinama. Šmeker sam i to je to - rekao je Aca i dodao da li planira ženidbu:

- I kad sam se pre ženio, to nisam planirao. Ženidba dođe sama od sebe. Ako naleti neka ljubav, to je to, ali mislim da sam sad preskočio starosnu granicu za tako nešto. Nisam mator, ali mislim da više ne bih mogao da idem pred matičara. Ipak, svestan sam da to svakako ne zavisi od mene. Takve stvari čovek ne može da kontroliše, posebno ne emocije.

Foto: Pink.rs/J. Simonović

Autor: Pink.rs

#Aca Lukas

#pevač

#Ženidba

'