AKTUELNO

Teško joj je zbog varnica koje je videla između njih.

Sledeće pitanje je Ivana Šopić uputila Luni Đogani, a zadrugarku je zanimalo šta to treba Marko Miljković da uradi kako bi ona bila zadovoljna i verovala mu da on nema ništa sa Jelenom Pešić.

Da li razumeš da tebi niko ne želi loše? Ja jesam možda bila malo gruba jer sam rekla da vidim da će Jelena i Marko da završe zajedno. Šta Marko treba da uradi da bi ti bila srećna? - upitala je Ivana Šopić Lunu Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Apsolutno ne treba ništa da uradi. Mislim da si u pravu sve što si pričala. Istina je da ja to ne želim da čujem, upravo zbog tih nekih stvari sam ušla - rekla je Luna sa očima punim suza.
Šta je suština tvog boravka u vezi ako sumnjaš da se njemu neko drugi sviđa? - upitao je Marko Đedović Lunu.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene boli to što on neće da prizna šta je bilo. Pravi od nas budale. Ja njemu verujem, ali mene boli što neće to da prizna, prešla sam preko nekih stvari - rekla je Đoganijeva sa knedlom u grlu.

Foto: TV Pink Printscreen

To što me je on mazio po kosi, ja to nisam ni primetila. Vi ste završili, ti si na nastupima. Nisam imala osećaj da treba da pazim. To je maksimum koji se desio. Nisam ga gledala kao dečka sa kojim bih mogla da budem - ispričala je Jelena.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Jelena Pešić

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'