AKTUELNO

Otvorila dušu.

Zadrugari i ove noći odgovaraju na pitanja predstavnika sedme sile, a prva na tapetu bila je Anabela Atijas, koja je odgovarala na pitanja vezana za sukob sa Markom Miljkovićem na sinoćnjoj "Igri istine". Podsetimo, Marko je optužio Anabelu da je ostavljala svoju ćerku Ninu bez dinara i da joj je on nosio novac, a Atijasova je odmah dala svoj komentar.

To sinoć su bili udarci očajnika, on hrli ka prvom mestu, ja sam mu rekla da ću mu pomoći da konačno bude prvo mesto. Meni se to desilo jednom, ne zato što sam nemarna majka, bio je težak period za mene. Ja sam otišla na 24 časa da snimim pesmu, ja sam zamolila Lunu, ona je zamolila svog dečka, došlo je vreme da to prebaci - istakla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispadaš kao majka koja je imala novac za kartu za inostranstvo, a da nisi razmišljala o džeparcu - dodao je Darko Tanasijević.
Ja jesam ostavila džeparac, ali očigledno nije bio dovoljan. Sve je platio tada Eki, radi se o pesmi "Puca". Nisam ostala bez novca jer me je bilo baš briga, nego je bilo uloženo u nekretninu. Nikoga nije bilo tada da joj pomogne, Luna je smatrala da je za to najbolji Marko. Nina me je zvala i pitala da li mogu da joj uplatim sa kartice, ja sam rekla Luni da li može, bile smo zajedno u Švedskoj. Nina je to verovatno potrošila na neku žurku ili nešto, nema šanse da sam je ostavila bez para. Ja nisam ni morala da idem u tu Švedsku, Luna je htela da idem sa njom. Rekla sam da mi Nina traži 2.000 dinara i da ne znam kako odavde da joj uplatim, ona je rekla da će ona da reši. To je bio Marko, avaj - odgovorila je Anabela.
Marko je rekao da se to nije samo jednom desilo, kao i da ti je tada očitao lekciju da treba da vodiš računa o tim stvarima - nastavio je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, to se jednom desilo. Ja sam rekla Luni da mu se zahvali. Ne znam da li je njoj očitao lekciju, meni nije. To se svima moglo desiti, ja sam mogla to da rešim, ona se sama ponudila da će to da reši. I da sam ih imala u tom trenutku, nisam mogla da ih prebacim. Nikakvu bukvicu mi nije očitao, ponašao se uvek suzdžano u društvu mom. Da mi je očitao bukvicu, skresala bih mu to u lice. Ja sam majka koja se sama brine o svojoj deci, Andrej je bio maksimalno uz mene, ja ne bih bila ovde da on nije pristao da čuva i tuđe i svoje dete. Ovo je nešto najniže što čovek može sebi da dozvoli. Upliće maloletna bića, koja su i sa njegove strane bila voljena. Hvala mu što mi je dokazao da nisam pogrešila u proceni - dodala je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'