AKTUELNO

Mlada pevačica vreme u izolaciji tokom vanrednog stanja zbog koronavirusa provodi u svom stanu, na najbolji mogući način.

- Dobila sam neku želju da iz te neke dosade krenem da crtam… Imala sam kod kuće akri i četkice, pošto sam pre dve godine isto pokušavala da crtam, ali to nije bilo ni približno ovome. Sve ono što ne bih stigla da uradim od brzog života i obaveza vezanih za posao sam uradila sada u izolaciji - priznala je Edita, koja se svojim radovima pohvalila u emisiji "Amidži šou". Takođe, priznala je da nije napravila neke velike zalihe hrane.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nisam nešto preterivala sa namirnicama, sad sam zapravo i ostala bez istih. Nemam ništa specijalno… Imam dosta salate i luka, pošto to volim, bademovo mleko pošto obično ne pijem već dve godine… Masline, jogurt, sok, cveklu, papriku… Sočivo, čajk od đumbira, jaja… Imam dosta vode - istakla je Edita, koja je potom odgovorila na Amidžićev izazov i bez problema iz fioke izvadila svoj donji veš i pokazala ga pred svima - kako kaže, verovatno će se mnogi iznenaditi njenim izborom, jer je ona, priznaje, više sportski tip.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako joj prija odmor, Edita priznaje da razmišlja o svemu što će uslediti posle epidemije korone.

- Razmišljam do kada će ovo da traje, kakve ćemo posledice imati i… Nadam se najboljem - kaže ona i priznaje da glasine da je u vezi sa Bakom Prasetom nisu istinite.

Foto: TV Pink Printscreen

- Baka Prase i ja nemamo ništa više od prijateljstva! On je sjajan momak, ali mlađi je od mene… Baka i ja smo drugovi, slikali smo se za brend njegovih trenerki.

Autor: D.T.

#Amidži Šou

#Edita Aradinović

'