AKTUELNO

Talentovanog dečaka iz Kragujevca milioni gledalaca iz čitavog regiona upoznali su davne 2014. godine, kada je sa emitovanjem počela prva sezona "Pinkovih zvezdica", najpopularnijeg muzičkog šou programa na ovim prostorima.

Kada je prvi put kročio na scenu "Pinkovih zvezdica", predstavio se pesmom "Ima jedan svijet" čijom je interpretacijom fascinirao članove stručnog žirija i milionski auditorijum, pogotovo zbog toga što je tada imao samo šest godina.

Brzo je postao miljenik nacije koja ga je podržavala, mesecima pratila njegov rad, trud, talenat i napredak, a koliko je vremenom usavršio svoje pevanje i izdvojio se iz mase talentovane dece govori činjenica da je sebi obezbedio mesto u spektakularnom superfinalu.

Na zadovoljstvo publike bio je učesnik i specijalnog izdanja "Pinkovih zvezdica - All Stars" nekoliko godina kasnije, nakon čega je nastavio svoje školovanje u rodnom Kragujevcu. Mali Pavle, kako su ga od milošte svi zvali, danas više nije tako mali - znatno je porastao, zbog čega ga u prvi mah mnogi ne bi prepoznali, a i dalje je primerno i talentovano dete.

Očekivano, posvećen je školi, ali i muzici od koje nije odustao, te i dalje peva, snima za društvene mreže i svira gitaru.

View this post on Instagram

#music 🎤🎼

A post shared by Pavle Vasiljević (@pavle08) on

View this post on Instagram

Da li vam se svidja cover?❤️🎤🎧

A post shared by Pavle Vasiljević (@pavle08) on

Autor: D.T.

#Pavle Vasiljević

#Pinkove zvezdice

<
'